Eirik Lundblad ny leder for Anthonstiftelsen

Foto: Budstikka

Foto: Budstikka

Eirik Lundblad er Anthonstiftelsens nye daglige leder. Anthonstiftelsen har store planer om å utvikle seg videre, og gjøre seg enda mer relevante som støttespiller både økonomisk og faglig for å bidra til å skape gode tiltak for barn og unge. Eirik har mange år bak seg i arbeid med barn og unge, gjennom Politiet, KFUK-KFUM, kommunale tiltak og organisasjoner, og har de senere årene vært en mye brukt foredragsholder, som hvert år holder foredrag for tusenvis av barn, unge, foreldre, lærere etc. rundt om i landet.

”Å få lov å lede Anthonstiftelsen er noe jeg virkelig gleder meg til! Det å kunne bidra til å realisere flotte tiltak for barn og unge, å samarbeide med ulike organisasjoner som har som mål å skape en positiv forskjell for barn og unge, og å få bruke min erfaring og faglige kompetanse for å bidra inn i ulike aktiviteter og tiltak er noe jeg virkelig ser frem til!”

Eirik kan kontaktes på telefon 48999900 eller epost eirik.lundblad@anthonstiftelsen.no

Eirik Lundblad